top of page

Grupna SomatoDrama

Grupna terapija

Kako se
SomatoDrama
igra u grupi?

SomatoDrama se igra u malim grupama od 5-6 članova. Ja ću vam biti terapeut koji vodi igre (više o meni možete saznati OVDE.)

Učesnici se u početku (najčešće) ne poznaju, oni su ‘’stranci’’. Međutim, to se za jako kratko vreme menja.

 

Somatodramskim tehnikama zajedno stvaramo siguran i prihvatajući prostor u kom učesnici u raznim ulogama mogu najbolje da se osećaju.

Svaki učesnik ima prilike za lični rad, kada će pomoću drugih učesnika ’’oživeti’’ temu sa kojom je došao i krenuti na novi put samospoznaje.

Šta možete da
očekujete?

Gotovo je izvesno da ćete otkriti nove spoznaje o svom unutrašnjem svetu.

Komuniciraćete sa svojim telom, simptomima, zastojima i akterima u tom svetu. možete doživeti duboke i često iznenađujuće uvide (tkz. AHA efekat) i novi nivo povezanosti sa vašim telom i dušom.

U samo nekoliko sati doživećete duboku povezanost sa ostalim učesnicima.

Njihove priče i teme će vas dodirnuti, možda čak i na ličnom nivou. Ipak, akcenat je uvek na igrama i nećete podugačko i naširoko da slušate o tuđim ’’problemima’’, niti ćete vi morati da podelite nešto što u tom trenutku ne želite.

Jedna od ključnih postulata SomatoDrame je: ništa ne moraš. A koliko budete mogli i želeli, videćete na tepihu.  Iskustva kroz SomatoDramu mogu pokrenuti u vama promene i isceljenje.

bottom of page